Rólam

Wieland György Viktor vagyok, wingwave módszer gyakorló coach, támogató, férj, három gyermek büszke édesapja.

Fiatal korom óta teljesen természetes számomra, hogy valamilyen formában segítsem az embereket. Életem előrehaladtával egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a kétkezi munkánál, a fizikai segítségnél többet is tudok adni. Méghozzá sokkal többet azáltal, ha lelkileg, mentálisan is támogatom őket akadályaik leküzdésében. Sokáig kerestem azt a módszert, technikát, amivel teljes mértékben azonosulni tudok, és amit aztán hitelesen tudok én is alkalmazni. Ezzel egyben egy hosszú, tartalmas önismereti utazás vette kezdetét az életemben.

2012-ben kezdtem el az első Avatar® tanfolyamomat, majd az évek alatt a Master- és a Professional Course-t is elvégeztem.

2018-ban találtam rá a wingwave-re. A személyes tapasztalatom és az elért eredmények arra ösztönöztek, hogy tudatosan elkezdjek foglalkozni ezzel a módszerrel.

A wingwave gyakorlása mellett kipróbáltam az Access Barst is, ami rendkívül hatékonynak bizonyult az általános stresszoldásban, ezért ezt is előszeretettel alkalmazom a hozzám fordulók gondjai, a rájuk nehezedő feszültségek enyhítésében.

Ezzel egyidőben, 50 éves koromra érett meg bennem a gondolat, hogy karriert váltsak, és egy nemzetközi szállodalánc étteremvezetőjeként szerzett tapasztalataimat, látásmódomat, empatikus hozzáállásomat ma már wingwave konzultációim során kamatoztathassam.

Mit is köszönhetek én a wingwave-nek?

Számomra a legfontosabb az, hogy a wingwave hatására lépésről-lépésre kisimultak és átláthatóbbá váltak mindennapjaim. Bármilyen vélt vagy valós aggódás fokozatos leválasztása a gondolataimról korábban rengeteg energiát emésztett fel, és nem is mindig jártam sikerrel.
A wingwave-nek köszönhetően ez mostanra megváltozott. Rengeteg energiám szabadult fel, sokkal lendületesebbé váltam, és ez az újfajta életerő pozitívabb és előremutató tettekre ösztönöz engem, és nem utolsósorban a bennem lezajlott változás jótékony hatással van a közvetlen környezetemre, így a családomra is. 🙂

Nekem és a klienseimnek a wingwave nagyon sokat segített, ezért is ajánlom bátran Neked is!

Te se halogasd tovább! Adj időt magadnak, és foglalj időpontot!